Recent Updates
 • MUHAMMAD ALI PASHA - THE ALBANIAN HERO
  Given the fact that Muhammad Ali Pasha - the general who ruled Egypt and saved it from the European barbarians, defeated the British Army at the beginning of the 19th century, by taking hostage hundreds of British soldiers. Not only did Muhammad Ali Pasha discipline the British pagans, but he also made proud every Muslim and every Albanian.I am inclined to believe that the humiliation which...
  0 Comments 0 Shares 4774 Views
 • https://nderimlushi.com/2022/08/04/amerika-si-organizatore-e-trazirave-te-97-se-ne-shqiperi/
  https://nderimlushi.com/2022/08/04/amerika-si-organizatore-e-trazirave-te-97-se-ne-shqiperi/
  NDERIMLUSHI.COM
  Amerika si organizatore e trazirave të 97-së në Shqipëri - Nderim Lushi
  Viti 1990 e ndante Shqipërinë vetëm 40 vite nga koha kur Egjipti drejtohej nga shqiptarët, si shteti i fundit i lirë dhe larg kthetrave të qeverisë britanike e asaj amerikane, i cili vinte si një…
  0 Comments 0 Shares 2105 Views
 • Më 23 Korrik në Kukës, tek po prisja nënën time në rrugë, kaloi një spiune e njohur e CIA-s dhe Ambasadës Amerikane, e cila përçoi mesazhe dhe fyerje për të cilat ishte porositur. Spiunja në fjalë (grua mbi të 55 -tat), e cila me çdo gjasë beson që po i shërben shish e jo spiunazhit të fëlliqur amerikan, ka mbi tetë vite që merret me çështjen time, sigurisht që, konsideruar resurset e pa limit që ka qeveria terroriste shqiptare dhe Amerika, ajo nuk është e vetmja në këtë mision tradhtarësh, të përdalash dhe fëlliqësirash të CIAs.

  Çdo spiun do e denoncoj publikisht, si spiun e spiune të fëlliqur të CIA-s dhe spiunë të fëlliqur të Ambasadës Amerikane, pasi kjo është mundësia e vetme që na ofrohet në kushtet e tiranisë.

  Janë të paktë ata shqiptarë që e kuptojnë se sa e fëlliqur paska qenë Ambasada Amerikane. Kam përshtypjen që ata që e kanë kuptuar se çfarë është kjo përfaqësi e tiranisë së vërtetë, janë pushkatuar, helmuar e varrosur njëri pas tjetrit.

  Spiunët do denoncohen publikisht.

  Shpresoj që rrugën tjetër Kukës-Tiranë, pasagjerët të mos jenë të gjithë spiunë të qeverisë, siç kishin qenë herën e fundit, Tiranë-Kukës.

  Nëse Ambasada e fëlliqur e Amerikës ka diçka për të thënë, e pres në Kukës dhe të flasi çfarë të dojë.

  Mjaft më me spiunë!
  Më 23 Korrik në Kukës, tek po prisja nënën time në rrugë, kaloi një spiune e njohur e CIA-s dhe Ambasadës Amerikane, e cila përçoi mesazhe dhe fyerje për të cilat ishte porositur. Spiunja në fjalë (grua mbi të 55 -tat), e cila me çdo gjasë beson që po i shërben shish e jo spiunazhit të fëlliqur amerikan, ka mbi tetë vite që merret me çështjen time, sigurisht që, konsideruar resurset e pa limit që ka qeveria terroriste shqiptare dhe Amerika, ajo nuk është e vetmja në këtë mision tradhtarësh, të përdalash dhe fëlliqësirash të CIAs. Çdo spiun do e denoncoj publikisht, si spiun e spiune të fëlliqur të CIA-s dhe spiunë të fëlliqur të Ambasadës Amerikane, pasi kjo është mundësia e vetme që na ofrohet në kushtet e tiranisë. Janë të paktë ata shqiptarë që e kuptojnë se sa e fëlliqur paska qenë Ambasada Amerikane. Kam përshtypjen që ata që e kanë kuptuar se çfarë është kjo përfaqësi e tiranisë së vërtetë, janë pushkatuar, helmuar e varrosur njëri pas tjetrit. Spiunët do denoncohen publikisht. Shpresoj që rrugën tjetër Kukës-Tiranë, pasagjerët të mos jenë të gjithë spiunë të qeverisë, siç kishin qenë herën e fundit, Tiranë-Kukës. Nëse Ambasada e fëlliqur e Amerikës ka diçka për të thënë, e pres në Kukës dhe të flasi çfarë të dojë. Mjaft më me spiunë!
  0 Comments 0 Shares 2356 Views
 • 0 Comments 0 Shares 1683 Views 4
 • Like
  1
  0 Comments 0 Shares 1981 Views
 • Like
  1
  0 Comments 0 Shares 1777 Views
 • Like
  1
  0 Comments 0 Shares 1696 Views
 • 0 Comments 0 Shares 1769 Views
 • Like
  1
  0 Comments 0 Shares 1676 Views
 • Like
  1
  0 Comments 0 Shares 1826 Views
More Stories