THE DEATH OF A JOURNALIST, PALESTINE, AND THE PROBLEMS OF CONTEMPORARY JOURNALISM
  Get the App tirana.social on google play: Reportedly, on May 11, 2022, an Al Jazeera journalist was shot dead by IDF while wearing a PRESS vest in Jenin, West Bank, Palestine. The incident outraged the Arab world. Even the UN Secretary-General António Guterres was appalled by her death, stating that journalists should never be the target of violence. However, questions can be raised. To begin with, the death of anyone is a sad news, whoever they may be, a journalist, a child, a friend...
  By Sabri Lushi 2022-06-08 23:25:59 0 701
  Huliganët: Nuk vritet frika brenda një nate.
  Nuk vritet frika brenda natës, ashtu siç demokracia nuk vjen pse shembet një mur!Europianët janë edukuar në atë mënyrë, përmes propagandës mediatike, që shqipëria është vendi më i frikshëm në Europë. Fakti që veprojnë kështu dhe e "vranë" frikën brenda natës, vërteton që po dëshmojmë një shfaqje të zakonshme që vetëm...
  By Nderim Lushi 2022-05-26 13:29:47 0 2867
  Regjimi arreston Ballist Morinën në Kukës – mediat raportojnë
  Nuk ka mjaftuar zhurma dhe kaosi i krijuar nga huliganët holandezë në Tiranë, por regjimi I Tiranës ka shpenzuar dhe arrestimin e Ballist Morinës në Kukës, ku sipas mediave ai është arrestuar në Morinë të Kukësit më 25 maj, 2022.   Edhe pse lajmi përmbush çdo kriter për të qenë i rremë, arrestimi i tij pritet të shoqërohet me peticione, me deklarata nga Serbia e deri te...
  By Ballist Morina fan profile 2022-05-26 10:46:55 0 2862
More Articles
Read More
THE AMERICAN BETRAYAL OF 1990
I was only 6 years old when the regime came to an end. I remember vividly the big changes of...
By Nderim Lushi 2022-12-18 21:28:35 0 202
EXAMPLES OF ABUSIVE LAWS: ARTICLE 290, THE REPUBLIC OF ALBANIA
Get the App tirana.social on google play: According to the article 290 of the Criminal Code of...
By Sabri Lushi 2022-06-08 23:30:17 0 594
SHOULD ALBANIA REVIEW ITS HISTORY?!
There is not doubt that history is the social science that faces challenges the most, as opposed,...
By Sabri Lushi 2022-06-01 07:02:16 0 906
E dërguara e CIA-së, Evi Kokalari, iku!
Mediat e regjimit kanë shpërthyer me lajmin, se një far Kokalari po largohet nga...
By Nderim Lushi 2022-05-31 11:17:10 0 2390
WHO IS RESPONSIBLE FOR THE POLITICAL FAILURES AND CRIMES?!
It is narrated that the second Muslim caliph Umar Ibn Al Khattab has said that if a mule in Iraq...
By Nderim Lushi 2023-01-03 18:20:07 0 224