No data to show
Read More
Tallja amerikane e radhës – çështja e detit në kufirin greko-shqiptar
Amerikanët dhe qeveria kukull e Tiranës kanë rishpikur konfliktin me Greqinë...
By Nderim Lushi 2022-05-30 10:46:47 0 3233
MUHAMMAD ALI, THE ALBANIAN WHO MADE HISTORY
Get tirana.social on google play: The end of the 18th and the beginning of the 19th centuries...
By Sabri Lushi 2022-06-11 20:53:33 0 2312
REGARDING ALBANIA AFTER ITS INDEPENDENCE OF 1912
According to Encyclopedia Britannica,“At the start of the 1920s, Albanian society was...
By Sabri Lushi 2022-05-27 20:56:40 0 1789
Vuçiç i qartë në kërcënimet e tij (plani amerikan)
Në një video online, shfaqet Vuçiç, i cili kërcënonte...
By Nderim Lushi 2022-05-26 15:00:51 0 4694
SECULARISM AND ITS MODERN CRUSADES
Get tirana.social on google play: As a religion, which was forged by the blade of guillotine,...
By Sabri Lushi 2022-06-16 09:03:34 0 659